MMotivation

DESPRE MINE

Sunt psiholog, psihoterapeut, maestru Reiki și un mare împătimit de tot ceea este legat de evoluția spirituală și personală.

Toate materialele de pe acest site, atât produsele cât și articolele de pe blog, au apărut cu scopul de a-i ajuta și pe alții să treacă peste aceleași probleme pe care și eu le-am avut în trecut, frică, anxietate și depresie.

 

Ca să mă pot vindeca de acestea, am început să studiez psihologia și spiritualitatea. Am început să caut, să mă interesez, să aflu de ce unii oameni au curajul să facă anumite lucruri în timp ce alții nu. De ce unii oamenii au anumite frici, iar ceilalți nu sau de ce doar unii oameni suferă din cauza anxietății. Așa am aflat că frica, depresia și anxietatea apar din cauza felului cum un om gândește, din cauza felului cum își controlează emoțiile sau dacă le poate controla.

 

Spiritualitatea m-a ajutat să am puterea de a-i ierta pe toți cei care m-au rănit în trecut și care m-au făcut să sufăr. Mi-a dat puterea de a mă putea ierta de toate greșelile pe care le-am făcut de-a lungul anilor și care pentru foarte mult timp nu mi-au dat voie să evoluez pentru că am fost ancorat în trecut și nu puteam trece peste ceea ce am făcut. Mi-a dat curajul de a lupta pentru ceea ce eu îmi doresc și cred că este bine pentru mine, dar și pentru ceilalți din jurul meu.

 

Sunt de părere că în viață nimic nu este întâmplător și că totul se întâmplă cu un anumit scop. Nu mi-am imaginat niciodată că voi avea un blog sau că voi sta și voi scrie articole din fața unui calculator. Însă acum înțeleg. Așa cum spunea și Steve Jobs: Nu poți conecta punctele privind în viitor, le poți conecta doar privind în trecut. Acum înțeleg de ce a trebuit să sufăr din cauza fricii, a depresiei sau a anxietății. S-a întâmplat așa astfel încât eu să pot înțelege ceea ce simte un om care suferă din cauza lor, să mă pot vindeca, ca mai târziu să îi pot ajuta și alții. Pentru că nu poți înțelege cu adevărat un om prin ceea ce trece, dacă tu nu ai trecut prin aceleași stări și suferințe ca și el.

 

Iar în acest moment, asta simt să fac. Să împărtășesc cu ceilalți tot ceea ce am învățat în ultimii 7 ani de studiu. Am realizat că nu are niciun rost să țin cunoaștere doar pentru mine. Ea trebuie împărtășită cu toți cei care vor și trebuie să afle de toate astea. Pentru că dacă nu împart ceea ce am și cunosc cu alții, nu mă ajută la nimic. Viața nu înseamnă doar ”eu”, viața înseamnă ”noi”!

 

Știu însă că nu o voi face pentru foarte mult timp. Asta este doar o etapă din viața mea. Asta simt că este misiunea mea personală din acest moment. Mai târziu se va schimbă, va urma alta. Însă până atunci vreau să împărtășesc cu tine, cu voi, toată cunoașterea pe care am obținut-o până acum. Cunoaștere care m-a făcut să scap de frică, depresie, anxietate, care m-a ajutat să fiu o persoană mai calmă, mai sigur pe mine și să am mai mult curaj să lupt pentru ceea ce cred că este bine și drept atât pentru mine cât și pentru ceilalți. Aa cum m-a ajutat pe mine, așa i-a ajutat și pe toți ceilalți 200.000 de oameni care urmăresc acest blog. Și sper ca același lucru să se întâmple și cu tine!

 

Să fie cu folos tot ceea ce ai găsit și vei găsi în continuare aici și să ne auzim cu bine! Mi-ar plăcea să aflu care este povestea ta și să te pot ajuta să scapi de același probleme de care am suferit eu și foarte mulți alți oameni. Pentru a lua legătura cu mine, poți trimite un mesaj aici sau pe contact@mmotivation.ro, cum îți este mai ușor.

Sănătate și pace în suflet!
Alex Ureche